why is everybody so serious?

hellu! ville bara visa att jag lever på förfullt!
igår så stack jag , sandra ( En urskön tjej jag umggicks med mycket för något år sen men nyss blivigt vänner igen och vi är perfect match! :* ) och sara ner till hamnen och satte oss och chillade i hans båt med han och Elias! jätte trevligt , hög musik och hela köret! efteren stund kom två tjejer som heter lovisa och sofia, diggar att ni vågar komma ut som ni gjort, modigt tjejer!

efter ett tag så klumpig som jag är tappar jag mobilen bakom sätet och ner i typ en vattenpöl som va riiktigt nära havet men jag tog upp den och först fungerade inte ljudet men sen mitt i natten fick jag ångest så va tvungen att sätta på en låt och då fungerade det! men själva iphoneknappen vart trasig så jag kommer inte in på menyn osv..

jaja det löse sig , fick låna min systers gamla mobil och nytt nummer å allt* så irreterande!*

skolafton!

inte bloggat på ett tag för att det är sommar nu och då ska man vara ute serru! ;)
igår var det skolafton (tycker det låter roligare att säga skolafton, jag folk stör sig på de men de kommer vara populärt nästa år ;) )jag och isac var toastmasters på skolafton, det gick bra men var ganska stelt i början för jag var jätte nervös! insåg när allt var slut hur jävla mycket jag kommer sakna 9orna :/

iallafall, senare så hade klassen bestämmt att ha klassfest men bev lite problem för hade inget ställe å vara på men sen hittade sally ett bra ställe! och solen va framma så de var varmt ute och det gick bra! sen vid halv 11 cyklade vi ner till stan för att kolla på daniel adams-ray ! fyfan vad grym han var!

och sen träffade man många nya människor och människor man inte träffat på länge så va var riktigt kul!
alltså så blev kvällen riktigt grym! tack alla ;*


bilder från skolavslutningen


( bilderna är lånade ifrån julia , hons blogg är awesome! )
bilder ifrån kvällen

som sagt så var det en riktigt härlig kväll!

<3


I'm not afraid

To take a stand
Everybody
Come take my hand
We'll walk this road together, through the storm
Whatever weather, cold or warm
Just lettin you know that, you're not alone
Holla if you feel like you've been down the same road

långhelg!

är lediga från onsdag - måndag nu så gilla läget!
igår hade jag en sjukt trevligt kväll (i början iallafall :/ ..)
började med att jag&emma cyklade till karro och hämtade upp hon&sara, sen cyklade vi till håsten och ställde cyklarna där och mötte Kevin och mattice! och sen gick vi in i skogen till ett litet ställe dom typ hade fixar med grillplats osv. sen kom anton och mattias och vi gjorde en brasa och myste! roliga människor de finna asså ;)
satt mest och snackade och hade jätte kul!

RSS 2.0